─░nsanc─▒l

Yazd─▒r
PDF

Biz i┼či insan haklar─▒ olan BUSOS'un, mekan─▒ kamp├╝s olan projesiyiz.─░nsanc─▒l, 2004 y─▒l─▒nda hak ihlalleri kar┼č─▒s─▒nda bir ses olabilmek i├žin kuruldu. Ba┼čl─▒ca amac─▒m─▒z, hak ihlalleri konusunda ├Ânce kendi okulumuzdan ba┼člayarak fark─▒ndal─▒k yaratmak. Peki, birlikte neler yapabiliriz? Belki ├ľzger Arnas'ta bir sergi, New Hall'da bir panel d├╝zenleriz. Okumalar yap─▒p ├╝zerine tart─▒┼č─▒r─▒z hep beraber, nas─▒l olur? G├╝ndemi takip edelim, rapor inceleyelim mesela, hak ihlallerini duyural─▒m. Afi┼čleme yapal─▒m s─▒k s─▒k, bir de el ilan─▒ da─č─▒tal─▒m de─čil mi? Film gosterimi de mi yapsak ne dersin? Di─čer projelerle, kul├╝plerle ortak etkinlikler de d├╝zenleyebiliriz. Hem sivil toplum kurulu┼člar─▒n─▒ okulumuza davet etsek gelmezler mi? Niye gelmesinler?

Fikirler uzar gider, yeter ki biz el ele verip i┼če koyulal─▒m. Sen de gelmek istersen, bizim kap─▒m─▒z yeni fikirlere de yeni g├Ân├╝ll├╝lere de her zaman a├ž─▒k :)